Kategorije


O nama

MY HOME s.r.o.

...... kod kuće, udobno, bezbjedno i bez straha.

Mi smo mladi, kreativni i inovativni tim, bogat znanjem i iskustvom u oblasti internet trgovine i usluga. Na online tržištu uspješno poslujemo već nekoliko godina. Sjedište naše tvrtke se nalazi na istoku Slovačke , u mjestu Snina.


Široki asortiman proizvoda sa jamstvom apsolutno najniže cijene. Zanimljive akcije, popusti ,natjecanje i program lojalnosti. Dostava narudžbi kurirom direktno do Vašeg doma. Mogućnost plaćanja na račun ili bankovnim transferom. Ljudski odnos i profesionalni korisnički servis na usluzi e-mailom, telefonski ili putem online chat-a za stranke. Sve to i više je garancija naše kvalitete.

Na hrvatskom internet tržištu posjedujemo i djelujemo putem nekoliko e-shopova nudeći proizvode iz oblasti umjetnosti, mode i sve to putem internet prodaje.


OBITELJ E-SHOPOVA Valerian Grass - MY HOME

www.slikomania.hr - “Obucite Vaše zidove” - Inspiracija za Vašu kuću, stan ili ured. Prodaja slika s različitim motivima, dimenzija i formata.

www.slikarskipribor.hr - “E-shop za umjetnike” - Slikarski pribot inspiriran Vama. Prodaja umjetničkog pribora i slikarskih platna.

Tim MY HOME s.r.o.


NjI3YWY0Ym