Kategorije


Introduction » MUŠKI satovi

MUŠKI satovi

Muški satovi za ljubitelje elegancije i muškog stila

Muški satovi koje ne ćete zaželjet skinuti s ruke. Znate onaj osjećaj kad Vam se nešto toliko sviđa i ne želite ga skinuti sa sebe? Taj osjećaj ćete vjerojatno doživjeti kad stavite naš muški sat na Vašu ruku. Ne morate kupovati precijenjene, dosade i preskupe satove, čija je cijena viša barem duplo od realne i koja će optjeretit Vaš budžet. U našoj ponudi usredotčeni smo ugalvnom na inozemne brandove koje Vam nudimo po nisim cijenama. Dakle gospodo, sada Vam je jasno što Vam je činiti kako biste dopunili Vaš ukus i stil.


Sort by 
Manufacturer  

Uobičajena cijena 205.99 Kn

Naša cijena 152.49 Kn

na lageru
NOVO

I tako...da se nadovežemo na modne detalje. Ni muški satovi nisu više samo alat koji pokazuje vrijeme. Češće sat je predstavnik osobe koja ga nosi. Zbog toga, svaki muškarac može se predstaviti sa svojim satom, prikazati svoju osonost, karakter i individualnost. Različiti tipovi izgleda, materijala i neponovljivog dizajna. Tako možemo okarakterizirati muške satove koji čine naš asortiman i koje možete kupiti po iznimno povoljnim cijenama.

A zašto trebate kupiti muške satove upravo od nas? Uz široki izbor budite sigurni da sve satove imamo na lageru, pa ih možemo isporučiti do Vaš za veoma kratko vrijeme. Drugi važni elementi odabira kupnje kod nas su nekonvencionalni dizajn i izgled - naši satovi jednostavni nisu dosadni.MOžete odabrati satove s kožnim remenom, ravno kao od kirurškog čelika. Stoga izaberite iz nape ponude neke elegantne, visoko-kvalitetne i moderne muške satove. Dobit ćete ih po niskim cijenam i niskim cijenama dostave.

OTQwOG